Virtual Reality

vrPhoto

Tehnologia Virtul Reality  traspune utilizatorul intr-o lume noua, jucandu-se cu simturile acestuia facand ca lumea virtual sa para cat mai reala. Virtual reality deschide o poarta spre imaginatia umana care poate produce spatii digitale dupa punul plac pentru utilizatorii finali.

Daca pana acum trebuiea sa te duci la film pentru patrunde in lumea magica a lui Alice in Wonderland sau distopia Terminator acum poti experimenta de la tine acasa, multi senzorial aceaste fantezii cu ajutorul VR. Tehologia 360 permite utilizatorului sa priveasca inperjur, in toate directiile,  intr-o lume creeata pe calculator .

Virtual reality a intrat in industria de gamining producand o implicare si mai mare a utilizatorului in joc; in invatamant aducand elemente inabordabile si intangibile in fata studetilor ( explorarea piramidei din Ghiza de la distanta); in domeniul vanzarilor este acaparat si el de VR – astazi poti sta acasa si sa navigezi linistit printr-un magazin virtual de Bucatarii sau de haine;

Cinematografia a luat si ea partea ei de VR producand pentru inceput scurte traliere de film cu VR (Junglebook VR tralier)

Folosirea VR-ului in marketing si publicitate care deschide noi metode si unelte de promovare a unui brand si unui produs.